ACUPUNCTUUR

natuurlijke manier van genezen

wàn acupunctuur biedt een aanvullende en alternatieve gezondheidszorg in Breukelen, Ouderkerk aan de Amstel en Vinkeveen

andere beschikbare faciliteiten zijn ygalessen in Breukelen, reflexologie en lichaamsmassage in Oudekerk aan de Amstel

oude genezing

Chinese geneeskunde bestaat al meer dan tweeduizend jaar. Het biedt een holistische benadering bij het diagnosticeren en behandelen van ziekten. Het is door de eeuwen heen getest en goedgekeurd om de gezondheid te verbeteren.

Acupunctuur, een vorm van Chinese geneeskunde, werkt subtiel samen met het natuurlijke genezingsproces van uw lichaam om de aandoening vanaf de wortel te behandelen, waardoor uw gezondheid op de lange termijn wordt hersteld.

beautiful blooming blossom
blade of grass blur bright

natuurlijke manier van genezen

wàn biedt holistische behandelingen om uw optimale gezondheid en welzijn te herstellen door acupunctuur te gebruiken.

wàn biedt alternatieve oplossingen voor mensen die worstelen met hun gezondheid, die hadden gedacht dat niets zou werken. Sommigen proberen acupunctuur als laatste redmiddel.

Casey Choong

over casey

Casey studeerde af in traditionele Chinese geneeskunde en acupunctuur aan de Shenzhou University of Traditional Chinese Medicine in Nederland. Casey is geregistreerd en verzekerd bij Zhong, de Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde. Voorafgaand aan zijn carrière als acupunctuur behaalde Casey zijn Bachelor’s Degree en professionele actuaris kwalificatie uit het Verenigd Koninkrijk.

Casey’s passie voor acupunctuur en traditionele Chinese geneeskunde komt voort uit zijn eigen persoonlijke ervaringen met deze geneeskunde dat hem hielp verschillende gezondheidsproblemen te overwinnen.

Hij bracht zijn vormende jaren door in verschillende landen Maleisië, het Verenigd Koninkrijk en Nederland, waar hij werd blootgesteld aan zowel oosterse als westerse benaderingen van gezondheid en geneeskunde.

Met zijn multiculturele opvoeding en achtergrond heeft Casey een uniek perspectief op gezondheid en genezing verworven, met de nadruk op de integratie van westerse en oosterse benaderingen. Casey voelde zich aangetrokken tot de traditionele Chinese geneeskunde vanwege de nadruk op preventie en behandeling van de oorzaak van een aandoening.

Casey heeft zelf persoonlijk de voordelen van acupunctuur gezien en is gepassioneerd om deze natuurlijke manier van genezen met anderen te delen en anderen te helpen hun optimale gezondheid te bereiken.

Als u meer wilt weten over hoe acupunctuur u kan helpen, kunt u een consult inplannen met Casey.

testimonials

Geëxtraheerde getuigenissen van klanten

COPD, nek en rugklachten enenergieniveau gedaald

…….. door toepassing van acupunctuur, mijn energieniveau veel hoger en ook de overige klachten aanmerkelijk verminderd,   Marijke

……..  mijn lichaam begon te herstellen. Klachten rondom mijn menstruatie zijn direct al verminderd. Mijn energiebalans lijkt stukje bij beetje terug te komen,  Marieke

chronische migraine, dagelijkse hoofdpijn, heftige menstruatieklachten, depressies, spierzwakte, allerlei allergieën

COPD en vermoeidheid

…….. heel goed geholpen, zo ben ik afgelopen winter niet ziek geweest en voelde mij fitter,   Lammy

……..  mijn klachten met ca 80% zijn afgenomen   Charlotte

tinitus (oorsuizen)

tenniselleboog en lage rugklachten

…….. pijnloze behandeling was meteen na afloop merkbaar. Op lange termijn heeft dit geleid tot een duidelijke vermindering,   Carin

……..  na de behandeling voelde ik gelijk verlichting,  Marianne

lage rugklachten

oververmoeidheid kort lontje hoofdpijn overspannen bekkenbodem altijd koud veel blaasontstekingen

…….. vanaf het begin goed aangepakt. Geen enkele verkoudheid, longontsteking of benauwdheid gehad dit jaar,  Natasja

…….. mijn spieren ontspannen via acupunctuur. Het voelde goed en na een aantal behandelingen was de pijn drastisch minder   Dik

kettingbotsing last van rechter-schouder en nek

epilepsie

…….. weken geen last meer gehad. Het resultaat is duidelijk merkbaar.  Rianca

…….. volledig hersteld na een aantal behandelingen   Jan

prikkelende en gevoelloosheid (neuropathie)

frozen shoulder

…….. na behandeling merkte ik direct verschil en werd mijn arm / schouder al rustiger.  Carola