over ons

welkom bij wàn acupuncture​

het doel is om onze klanten te helpen "zich beter te voelen"

onze aanpak

Bij wàn bieden we een benadering om acupunctuur te integreren met een combinatie van dieet-, levensstijl en mindfulness-technieken. Elk programma is afgestemd op de unieke behoeften van elke persoon.

Het doel is om onze klanten te helpen ‘zich beter te voelen’. Dit kan degenen zijn die hun optimale gezondheid willen herstellen, preventieve zorg zoeken, rimpels in het gezicht verminderen of een combinatie.

alternative medicine and acupuncture

Optimale gezondheid herstellen

Heeft u last van een gezondheidsprobleem dat niet lijkt te reageren op conventionele behandelingen?

Heeft u hardnekkige symptomen die steeds weer voorkomen?

Bent u op zoek naar een effectieve, holistische en natuurlijkere benadering om uw gezondheidsproblemen te behandelen?

Dit is een holistische behandeling om de oorzaak van het probleem aan te pakken voor langdurige verlichting en om de symptomen zoveel mogelijk te beperken.

Afhankelijk van uw gezondheidstoestand kan de behandeling gedurende een aantal weken regelmatig plaatsvinden. We helpen u de juiste weg naar herstel te vinden die past bij uw levensstijl en de conditie van uw gezondheid.

white flower on human hands

Preventief

Ons lichaam komt dagelijkse uitdagingen tegen die tot onevenwichtigheden kunnen leiden. Na verloop van tijd kan de ophoping van deze onevenwichtigheden zich voordoen als symptomen, zoals pijn, slaapstoornissen, stemmingswisselingen, abnormale spijsvertering, hoofdpijn, menstruele onregelmatigheden enz.

Preventieve acupunctuursessies helpen het lichaam regelmatig opnieuw in evenwicht te brengen, meestal maandelijks. Het ondersteunt het lichaam, versterkt het systeem en helpt de symptomen te verminderen of zelfs te voorkomen.

Bovendien biedt de maandelijkse sessie de mogelijkheid om de onevenwichtigheden in de vroege stadia te identificeren, zodat ze kunnen worden opgelost voordat de symptomen blijven verergeren.

stones pebbles wellness balance

Gezichtsverzorging en verjonging

Gezichtsverzorging combineert lichaams- en gezichtsacupunctuur om rimpels te verminderen. Deze ultieme gezichtservaring zal de gezichtshuid gehydrateerd, afgezwakt en verjongd achterlaten.

Dit is een reguliere behandeling met preventieve zorg.

De traditionele Chinese geneeskunde benadert schoonheid van binnenuit door een innerlijk evenwicht en harmonie te brengen die uiteindelijk uiterlijk op het gezicht weerspiegelt.

onze faciliteiten

locatie

breukelen
ouderkerk a/d amstel
vinkeveen

parkeren

op straat
op straat (parkeerschijf)
priveparkeren​​

ingang

zijdeur
voordeur
voordeur

rolstoel

ja
nee
nee

toilet

begane grond​
begane grond​
begane grond​

wacht kamer

begane grond​
begane grond​
geen

behandel kamer

begane grond​
eerste verdieping (steile trappen)
eerste verdieping