Algemene voorwaarden,
Tarieven

Tarieven

Eerste consultatiekosten van EUR 10,00 plus behandeling van EUR 45,00.

Daarna zijn alleen de behandelingskosten van EUR 45,00 voor elke sessie van toepassing (houd er rekening mee dat een extra vergoeding van EUR 10,00 voor FSN-acupunctuur).

Voor cosmetische / gezichtsacupunctuur worden na een consult – afspraken over de kosten gemaakt.

betalingswijze

De geaccepteerde vorm van betaling is contant of pin in de kliniek.

annulering

Houd er rekening mee dat de kosten voor de behandeling in rekening worden gebracht indien u niet verschijnt of 24 uur voor de geplande afspraak annuleert.

Vergoeding ziektekostenverzekering

U wordt geadviseerd om op het Vergoedingenoverzicht te kijken voor lijsten met verzekeringen die acupunctuur wel in hun ziektekostenverzekering opnemen en / of rechtstreeks met uw verzekeringsmaatschappij te spreken.

De praktijk in Nederland is dat u de behandelingen betaalt en de vergoedingen bij uw verzekeringsmaatschappij aanvraagt. U ontvangt een factuur die u naar uw verzekeringsmaatschappij kunt sturen. Daarom brengen wij uw verzekeringsmaatschappij niet rechtstreeks in rekening.

privacy

Al uw persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en met zorg behandeld. Als u een afspraak maakt, wordt ervan uitgegaan dat u onderstaande privacyverklaring hebt gelezen en hiermee akkoord gaat. Klik hier voor de Privacyverklaring.