testimonials

kind words from customers

see more customers’ reviews in google reviews

Sinds enige tijd word ik behandeld door Casey betreffende diverse klachten. Ik heb COPD, nek- en rugklachten en mijn energieniveau was ook sterk gedaald. Inmiddels is, door toepassing van acupunctuur, mijn energieniveau veel hoger en ook de overige klachten aanmerkelijk verminderd.

Ik ben zeer tevreden over de behandelingen met acupunctuur, daarbij heb ik het contact met Casey als zeer prettig ervaren.

Marijke, Vinkeveen

Door een kettingbotsing een paar jaar geleden had ik vaak last van mijn rechter-schouder en mijn nek. Zeker bij wat zwaardere lichamelijke taken, stress, sporten en kantoorwerk zat het vaak vast en voelde het stijf.

Casey heeft me geholpen om mijn spieren te laten ontspannen via acupunctuur. Het voelde goed en na een aantal behandelingen was de pijn drastisch minder.

Casey is grondig, ontspannen en neemt de tijd om de oorzaak op te sporen. Ik had acupunctuur nog nooit ervaren maar ik ben om.

Dik, Ermelo

Vorig najaar heb ik div. acupunctuurbehandelingen gehad voor COPD en vermoeidheid.

Het heeft mij heel goed geholpen, zo ben ik afgelopen winter niet ziek geweest en voelde mij fitter, voorheen was dat wel anders.

Augustus jl ben ik weer begonnen met behandelingen omdat mijn energie weer minder werd. Na een paar behandelingen kon ik het verschil al weer merken, ik ben zelfs weer begonnen met wandelen, stappenteller ingesteld, iets waar ik een poosje geleden niet aan moest denken.

ik ga nu ook iedere maand een behandeling doen, preventief.

Casey werkt heel rustig en stelt je op je gemak.  Acupunctuur heeft mij veel gebracht, een zeer tevreden client.

Lammy, Oudekerk aan de Amstel

Casey heeft mij behandeld voor mijn tinitus (oorsuizen). Deze kwaal is eigenlijk niet te behandelen via de traditionele geneeswijze en Casey heeft het met acupunctuur voor elkaar gekregen dat mijn klachten met ca 80% zijn afgenomen. Ik ben heel erg blij met dit resultaat, op deze manier is tinitus goed in te passen in mijn leven.

Casey stelt op een efficiënte en adequate wijze een diagnose en een behandelplan op. Zijn vriendelijke, rustige en weloverwogen handelen geven vertrouwen.

Ik ben Casey heel dankbaar voor het resultaat wat hij heeft behaald

Charlotte, Spaarndam

Ik ben door Casey behandeld voor een tenniselleboog en lage rugklachten. Voor aanvang van de sessie werd er eerst een uitgebreide intake gedaan. Dit zorgde voor een goed gevoel voorafgaand aan de behandeling mede door de rust die Casey uitstraalt.

Het resultaat van de vrijwel pijnloze behandeling was meteen na afloop merkbaar. Op lange termijn heeft dit geleid tot een duidelijke vermindering van mijn klachten en zeker bijgedragen aan het genezingsproces. Ik raad een behandeling zeker aan

Carin, Vreeland

Op vakkundige wijze heeft Casey acupunctuur toegepast op mijn rug. Direct na de behandeling voelde ik gelijk verlichting van mijn lage rugklachten. Na diverse behandelingen, in combinatie van warm houden en zalf was ik binnen twee weken van mijn klachten af.

Casey heeft een prettige professionele benadering, geeft goede adviezen en stelt je erg op je gemak. Ik ben erg te spreken over het effect van de behandeling en zal zeker vaker acupunctuur inzetten bij klachten

Marianne, Vinkeveen

In januari 2022 ben ik bij Casey gestart met acupunctuur. In eerste instantie wat sceptisch omdat ik in de 2,5 jaar daarvoor al veel ‘alternatieve’ zorg had geprobeerd zonder duidelijke resultaten. Echter, bij deze intake merkte ik al snel dat Casey holistisch denkt, werkt en duidelijke, grondige analyses maakt. Dit gaf gelijk nieuwe hoop! En wat ben ik blij dat ik dit nog een kans heb gegeven.

Bij de start van de behandeling had ik nog een aantal hardnekkige restklachten (n.a.v. post commotioneel syndroom en graves disease) : dagelijks hoofdpijn, nekklachten, continue visuele overprikkeling (beeldschermen waren niet mogelijk) en duizeligheid. Daarnaast moest ik nog steeds elk uur een kwartier in een donkere kamer ontprikkelen waardoor re-integratie of activiteiten buitens huis (bijna) niet mogelijk waren.

Nu eind juni 2022 ben ik zo dankbaar voor waar ik nu sta. Casey is zeer professioneel en doet er alles aan om je levenskwaliteit weer te verbeteren. Hij neemt alle tijd voor een grondige analyse en komt hierna stapsgewijs met een holistisch plan. Vooral deze holistische aanpak is uniek en in mijn geval alles waard. Door ook voeding en beweging mee te nemen in de behandeling, heb ik onwijs veel stappen kunnen zetten.

Momenteel rijd ik weer 1,5 uur auto (aan de begin van de behandeling was dit nog maximaal 5 minuten, ik kwam lopend naar de eerste behandelingen!!), rust ik nog 1x per dag, kan ik mijn vriendinnen weer zien, kan ik weer heerlijk series wegkijken op de tv en denk ik er zelfs over om eind dit jaar weer te starten met re-integratie (begin dit jaar had niemand hier nog op durven hopen!).

Mijn dank is groot, Casey. Dankjewel dat je niet opgaf waar de reguliere zorg dit wel deed. En nog meer dank dat ik een groot stuk van mijn leven weer terug heb .

Britta Smit, Vinkeveen

In februari 2019 kwam ik voor het eerst bij Casey. De klachten waren: oververmoeidheid, kort lontje, hoofdpijn, overspannen bekkenbodem, het altijd koud hebben, veel blaasontstekingen als gevolg van een uitstulping in de urinebuis en… slecht horen. Al mijn hele leven zijn mijn longen de zwakke plek dus ook die werden vanaf het begin goed aangepakt. Geen enkele verkoudheid, longontsteking of benauwdheid gehad dit jaar !

In het begin kwam ik iedere week. Behalve de acupunctuur zelf, keek Casey naar mijn voeding en leefpatronen. Ik kreeg het advies bepaalde voeding juist meer tot mij te nemen en bepaalde juist te mijden. Daarnaast gebruikte Casey Moxa op plekken op mijn lichaam, om zo de innerlijke kachel wat meer op te stoken. Al gauw werd mijn energiepeil beter. En ook de koude handen en voeten werden warmer. Doordat ik beter ging slapen, verdween ook het korte lontje. Ik werd rustiger en voelde mij al na een paar maanden een stuk beter.

Doordat ik ook yin yoga docente ben en zelf veel yoga doe, kon Casey mij ook adviseren welke meridianen ik vooral moest stimuleren en in balans brengen. Perfecte combinatie met acupunctuur.

Vanaf mei was mijn oude energiepeil terug en ging Casey ‘finetunen’. Ik kwam nog om de week en soms een paar weken niet. Veel adem- en ontspanningsoefeningen, die makkelijker gingen met de ondersteuning van de tovernaaldjes. Zo kwam het dat de bekkenbodemklachten ook verdwenen omdat alle spanning eraf ging. Nu de balans er meer is, worden als laatste mijn ‘oortjes’ zoals Casey ze noemt, geholpen.

Al met al voel ik mij fijner. Meer energie, meer stroom, meer genieten. Blij dat Casey op mijn pad kwam. Dankjewel!

Natasja, Breukelen

Met mijn 46 jaar en jarenlang medicijngebruik voor een uitgebreid scala aan lichamelijke en psychische klachten, ga je er op een gegeven moment automatisch vanuit dat het niet veel beter dan dit meer gaat worden. De klachten die ik al meer dan 20 jaar heb variëren enorm : chronische migraine, dagelijkse hoofdpijn, heftige menstruatieklachten, depressies, oververmoeidheid, energieloos, spierzwakte, allerlei allergieën en ga zo maar door.

Uiteraard heb ik naast verschillende medicatie ook alternatieve geneeswijzen geprobeerd, zoals acupunctuur en verschillende homeopatische middeltjes. Helaas heeft dit alles geen enkel resultaat opgeleverd. En daar was Casey die ik kende van de sportschool en met wie ik aan de praat raakte over mijn klachten. Hij adviseerde mij bij hem een afspraak te maken voor acupunctuurbehandelingen. Ik stond hier zeer sceptisch tegenover vanwege mijn ervaring in het verleden. Maar door zijn uiterst overtuigende en professionele presentatie heb ik de stap toch nog eens gewaagd en een afspraak gemaakt.

Op de eerste afspraak cq het intake-gesprek werd door Casey op een efficiënte en adequate wijze een diagnose gesteld en een behandelplan opgesteld. Casey is vriendelijk, rustig en handelt weloverwogen, waardoor hij veel vertrouwen creëert. Mijn diagnose : mijn lichaam heeft al ca 20 jaar een hoop te verduren gehad en heeft nooit goed kunnen herstellen. De combinatie acupunctuur tezamen met de goede zorg voor mezelf, zouden veel van mijn klachten moeten verminderen of zelfs laten verdwijnen.

Samen met Casey ben ik een intensief traject ingegaan en ik kan melden dat al na ca 15 behandelingen mijn lichaam begon te herstellen. Klachten rondom mijn menstruatie zijn direct al verminderd. Mijn energiebalans lijkt stukje bij beetje terug te komen; ik kom makkelijker uit bed en kan ook weer normaal sporten en de concentratie op mijn werk is gewoon goed te noemen. Onvoorstelbaar! Voorlopig ben ik er nog niet, maar het mooie vrolijke energierijke begin is er!! En Casey Choong is de eerste alternatieve genezer die duidelijke positieve stappen bij mij heeft kunnen zetten. Thanks Casey!!

Marieke, Wilnis

In september 2019 ben ik de eerste keer bij Casey geweest voor acupunctuurbehandeling. Daarvoor heb ik ongeveer 1,5 jaar geprobeerd mijn epilepsie onder controle te krijgen met medicatie. Geen enkel medicijn leek te helpen. Ik bleef wekelijks last houden.

Omdat ik Casey soms zie in de privésfeer, raakte ik met hem in gesprek over mijn klachten. Hij vertelde dat hij mij kon probeer te helpen, maar dat het wel lang zou kunnen duren voordat ik resultaat zou merken.

Iedere keer als ik bij Casey kom, voel ik mij direct op mijn gemak. Hij is zo ontzettend vriendelijk, straalt een enorme rust uit en denkt zo goed mee. Dat moet je ervaren. Casey analyseert de klachten en houdt bij hoe vaak ik last heb. Op zijn advies heb ik ook mijn dieet aangepast . En Casey houdt in de behandeling rekening met mijn menstruatiecyclus. Ik ben bewuster geworden van mijn lichaam door zijn behandeling.

Aan het begin van de behandeling kwam ik twee keer per week voor acupunctuur bij Casey. Inmiddels is dat 1 keer week. Het gaat nu een stuk beter met mij. Als ik vergelijk hoe het met mij ging toen ik bij Casey begon, en hoe ik me nu voel, is dat een wereld van verschil.

Het is nu begin december en ik heb al 5 (!) weken geen last meer gehad. Het resultaat is duidelijk merkbaar. Ik ben Casey zo dankbaar, want als niets lijkt te helpen, word je daar behoorlijk moedeloos van. Ik zie de toekomst hoopvol tegemoet. En ik durf weer te gaan aftellen tot het moment dat ik weer mag autorijden.

Het was niet het doel van mijn behandeling, maar een erg prettige bijkomstigheid is dat mijn menstruatieklachten (PMS) een heel stuk minder zijn. Als je niet beter weet, neem je aan dat deze klachten ‘normaal’ zijn. Maar gelukkig weet ik nu beter.

Vanzelfsprekend kan ik een behandeling bij Casey dus enorm aanbevelen 😉

Rianca, Oudekerk aan de Amstel